het Goede Gesprek

INVOEREN VAN HET GOEDE GESPREK

Maak een succes van het gesprek

Steeds meer organisaties voeren het Goede Gesprek in. Goede gesprekken leveren namelijk meer resultaten en betrokkenheid op bij iedereen. Hoe voer je het Goede Gesprek in je organisatie in? Wat is daarvoor nodig? Wij adviseren en ondersteunen de organisatie bij het invoeren van het Goede Gesprek.

Made with illustrio

Goede gesprekken zijn positief, concreet en actueel. Ze sluiten aan bij de dagelijkse praktijk en moderne bedrijfsvoering.

  1. Bij medewerkers zorgt het voor motivatie en groei en het vergroot het zelfstandig werken en het nemen van verantwoordelijkheid. 
  2. Leidinggevenden gaan onderling meer open in gesprek over samenwerking en verandering. 
  3. Met sollicitanten en leveranciers zorgen goede gesprekken voor gelijkwaardigheid en heldere verwachtingen.

Op deze website is een praktisch en concreet aanbod beschikbaar om in korte tijd goede gesprekken in te voeren. 
Maar hoe voer je het Goede gesprek in? 

Oude gesprekken

Het Goede Gesprek

GOED AFGESTEMD SUCCESVOL INVOEREN

DOELEN, INVOEREN BETREKKEN AANSLUITEN OPLEIDEN MENSEN

Je kan zonder meer opleidingen inkopen: online cursussen en workshops (hieronder staat ons aanbod in het kort). Bij succesvol invoeren van het Goede Gesprek komt vaak net iets meer kijken. Het Goede Gesprek is vlot in te voeren door een goede afstemming op het organisatie en P&O beleid. Een goede afstemming leidt tot de juiste mix; een aanpak je bij je past. Je wil: 

Daarbij zetten we graag de expertise van de Bonte Bij in. 

 Bonte Bij kan jouw P&O afdeling begeleiden. Dan krijg je een aanpak met een concreet stappenplan en weet je dat:

Made with illustrio

ONS AANBOD VOOR HET GOEDE GESPREK

Ons advies kent twee delen: (A) Je wilt dat ons aanbod precies past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Wij zorgen dat je een programma krijgt dat klopt:  aangesloten op jouw huidige situatie en gericht op jouw doelen.  (B) Inrichten van een programma: u krijgt de samenstelling van communicatie; online trainingen en workshops die u nodig heeft om het Goede Gesprek in te voeren.

Het Goede Gesprek heeft alles te maken met de betrokkenheid van medewerkers. En dat kunnen ze zelf leren. In korte tijd krijgen medewerkers de middelen aangereikt om samen met hun leidinggevenden een succes te maken van hun gesprekken. Medewerkers ontdekken het belang dat ze hebben bij Goede Gesprekken en hoe zij daar zelf bepalend in zijn. 

Leidinggevenden kunnen leren om samen in gesprek te zijn: Sturen en toch los laten. Leren doe je in de praktijk. En juist om die reden doe je online training. Een training die in een uur te doen is en waarin je alleen maar praktische inzichten opdoet. De training geeft leidinggevenden directe tips voor het Goede Gesprek en laat ze het Goede Gesprek in de praktijk oefenen en toetsen.

Het rendement van de invoering behalen we in de online trainingen: Kort praktisch en effectief. Maar voor veel leidinggevenden en medewerkers zijn echte workshops toch belangrijk. Ze vergroten de betrokkenheid en ze geven vaart aan de online trainingen. Workshops geven we aan groepen van 12 tot 50 mensen. We geven ze aan medewerkers én aan leidinggevenden. Ze duren 1 tot 2 uur.