het Goede Gesprek

Wat Kost het Goede GESPREK?

HET RENDEMENT IS GROOT​

Het Goede Gesprek heeft een grote waarde. Gemotiveerd werken, Beter Werken, Meer ontwikkeling.  De opbrengsten zijn vele malen groter dan de kosten.

voor Medewerkers

de online training voor het Goede Gesprek dat ertoe doet

75
voor een jaar toegang
  • Een gesprek dat ertoe doet
  • Gelijk aan de slag
  • Met persoonlijk stappenplan
  • Je volgende gesprek voorbereiden
  • Kaarten voor het Goede Gesprek

voor Leidinggevenden

de online training voor het Goede Gesprek met je team

110
voor een jaar toegang
  • Gelijk aan de slag
  • Stappenplan voor je team
  • Kaarten voor het Goede Gesprek
  • Praktijk video's
  • 1ste klas voorbereiding voor gesprekken

Maak gebruik van de kortingen door voor meerdere mensen in te kopen

Als organisatie wil je meerdere mensen helpen met het Goede Gesprek: leidinggevenden én medewerkers. Dat ondersteunen wij met onze staffelkortingen. Als je tegelijkertijd meerdere trainingen inkoopt wil je korting. Die korting is groter als je meer inkoopt.

Aantal online trainingen Korting
5-20 5%
21-50 10%
meer dan 50 op aanvraag

Met aantal wordt bedoeld; het aantal personen dat toegang krijgt. Het maakt het niet uit of het om de training voor leidinggevenden of medewerkers gaat of in welke verhouding dat is.          De staffel is van toepassing bij betaling vooraf. Vervolgens is er geen begrenzing: geen uiterste datum. De staffel wordt toegepast op de volledige catalogusprijs hierboven. De genoemde tarieven hierboven zijn exclusief btw.

Rekenvoorbeelden

één team

Je wilt met de online trainingen in een keer een team op een hoger niveau brengen. Denk aan een team van 25 mensen. Dan koop je in voor een teamleider en de 25 medewerkers. Dat komt neer op € 110,- voor de teamleider en 25 maal € 75,- voor het team. Dat is € 1.985,-. Je krijgt van ons een korting van 10%. Dat is € 198,50.

een organisatie

Je wilt het Goede Gesprek invoeren en iedereen daarin meenemen. Bijvoorbeeld de online trainingen gebruiken voor 4 teams en afdelingen. Dan koopt u in voor een 4 leidinggevenden en bijvoorbeeld 75 medewerkers. Op het totaal bedrag van € 6.065.- krijg je een korting van 20%. Dat is € 1.213,- 

Maatwerk

uw eigen online training

Je bent al op de goede weg met gesprekken in je organisatie. Dan wil je dat de online trainingen passen bij wat je al doet. Laat dan voor een gunstig tarief de online trainingen op maat maken.

u wilt een extra sterke aanpak

Je wil misschien een presentatie over het Goede Gesprek en over de online trainingen voor het voltallig personeel. Dat kan. Of je wil coaching van leidinggevenden. Dat doen wij ook. Vraag het aan de trainers en coaches van Bonte Bij.