Het Goede Gesprek

MENU:

Wij zijn voor het Goede Gesprek

voor online cursussen, workshops en advies

cursus leiders

Jeroen

Jeroen Meliëzer

Auteur, Trainer, Psycholoog
Ik coach mensen en ik geef workshops en cursussen. Omdat dat is wat ik leuk vind. Daarbij heb ik heel veel mensen ontmoet en ook weer veel van hen geleerd. Mijn belangrijkste twee lessen: dat goede gesprekken met elkaar soms lastig lijken terwijl het toch best goed te doen is. En het tweede: dat goede gesprekken veel betekenis hebben voor mensen en voor het werk dat ze doen. Je vindt mij ook op Linkedin.
Lucienne Samuels-t

Lucienne Samuels

Auteur, Psycholoog, HR Adviseur
Als Arbeids- & Organisatie Psycholoog, adviseur en trainer ondersteun ik individuen en organisaties bij hun ontwikkeling. Vanuit de overtuiging dat individuele groei en organisatieontwikkeling samen gaan. Het Goede gesprek tussen leidinggevende en medewerker is de perfecte plek daarvoor en leidt tot Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers. Ik adviseer organisaties in het in de praktijk toepassen van het Goede Gesprek en train hierin zowel leidinggevenden als medewerkers. Lees meer over mij op LinkedIn.

Het netwerk van het Goede Gesprek

 

Het Goede Gesprek een samenwerking is tussen Construct, Bonte Bij en Inclusiefwerken,  ervaren adviseurs, trainers en HRM specialisten met passie voor het Goede Gesprek

  • teams trainen in het Goede Gesprek
  • organisaties en teams helpen om doelen te bereiken
  • het goede gesprek tussen medewerkers en managers
  • mensen helpen het meeste uit zich zelf te halen
  • groei en ontwikkeling
  • HRM met de strategie verbinden.