het Goede Gesprek

 

Workshop het Goede Gesprek voor medewerkers

Wilt u dat uw medewerkers als professionals omgaan met het eigen werk en de eigen ontwikkeling? Met de principes van het Goede Gesprek en van performance coaching kunnen medewerkers ook zelf aan de slag.

In een halve dag kunnen medewerkers leren hoe zij van een functioneringsgesprek en de andere gesprekken het goede gesprek maken.  In een actieve workshop laten wij medewerkers werken aan hun eigen gesprekken: hun eigen rol en hun eigen verantwoordelijkheid. In de workshop krijgen zij handvatten op de inhoud van het gesprek: waar een gelijkwaardig gesprek over moet gaan om zinvol te zijn, wat belangrijk is voor hunzelf en hun ontwikkeling en hoe zij meer verantwoordelijkheid kunnen nemen. Door deze workshop worden de gesprekken prettiger voor medewerkers. Hierdoor zijn ze gemotiveerd voor goede gesprekken over zichzelf en hun werk. Goede gesprekken helpen ze om zich meer te richten op de belangrijke doelen. De doelen:

✓ Waar ze zelf plezier aan hebben, meer mee bereiken en mee vooruitkomen

✓ Waar de organisatie echt belang bij heeft en waarmee zij werkelijk iets toevoegen.

 

Na de workshop:

✓ Nemen medewerkers actief deel aan gesprekken

✓ Voelen zij zich meer verantwoordelijk voor resultaten en ontwikkeling

✓ Hebben gesprekken meer resultaat

✓ Merken leidinggevenden dat de gesprekken meer opleveren.

Een workshop voor medewerkers duurt een halve dag. Een workshop volgen kan met (een team van) 12 medewerkers. Het tarief: vanaf € 500,– per workshop.