het Goede Gesprek

gratis formulier functioneringsgesprek

formulier voor het goede gesprek

Het gaat erom dat het functioneringsgesprek het goede gesprek wordt: Een positief gesprek over onderwerpen die voor beiden van belang zijn. Daarvoor zijn slechts enkele vragen nodig.

Vooruit kijken met de drie vragen uit de gouden cirkel

Terug kijken op een positieve manier

Een goed formulier helpt als daarin de antwoorden komen op de juiste vragen. Dan wil je een formulier om de hoofdzaken van het functioneringsgesprek voor te bereiden, te bespreken en vast te leggen.  Geen rompslomp, wel de belangrijkste onderwerpen en concrete afspraken.

Het formulier is gratis en zelf aan te passen

U mag dit formulier bewerken en gebruiken zoals u dit zelf wilt. Wij vinden het fijn als u ons op de hoogte houdt over wat u er aan verandert of verbetert. Als u vragen heeft over dit formulier en de toepassing ervan horen of lezen wij ze ook graag. Stuur alstublieft uw vragen, opmerkingen of verbeteringen naar info@cbpsy.com.

Als u hieronder uw naam en email invult en op de oranje knop klikt , krijgt u toegang tot ons formulier. Uw naam en mailadres worden NIET met anderen gedeeld. Nadat u op [verstuur] heeft geklikt komt u op de pagina waar u het formulier krijgt, met daarbij onze belangrijkste tips voor het gebruik.

Download formulier functioneringsgesprek
voor toegang tot het formulier