het Goede Gesprek

Wij zijn er om te helpen

Het goede gesprek is ons doel. Wij zijn ervan overtuigd dat wij mensen een grote dienst bewijzen door ze op weg te helpen met het Goede Gesprek.

Online trainingen in het Goede Gesprek

We willen voorlopig drie trainingen aanbieden. Op dit moment zijn er 2 trainingen beschikbaar. Voor medewerkers en specifiek voor leidinggevenden.

Je kunt een jaar over een training doen. Hierbij merken we op dat het leuker en beter is om ze in een korte termijn, bijvoorbeeld een week, te volgen.

We ontwerpen een training zodat je de training in een uur kunt volgen. Misschien dat je de training liever opknipt. Dat is zeker mogelijk. Bijvoorbeeld omdat je tussendoor eerst een oefening uit de training op je werk wilt uitvoeren.

Online training het Goede Gesprek

De training voor het Goede Gesprek levert je op: een gesprek wat ertoe doet. Over de onderwerpen die voor jou van belang zijn. We helpen je met de voorbereiding, met het gesprek en met wat je er verder mee doet.

Deze training zou je binnen een uur kunnen doen.  Je hebt er meer aan als je dat in delen doet omdat je tussendoor gelijk aan de slag kunt en kunt oefenen met de kennis en tips die je hebt opgedaan.

Je leert hoe je gesprekken  voert over jouw werk en over jezelf, zodat jij er echt iets aan hebt. Daarbij laten we je zien hoe je na een gesprek verder gaat met jouw onderwerpen.  Voor meer informatie ....

We reiken je de nodige materialen aan in de training. Bijvoorbeeld de kaarten voor het goede gesprek. Als je materialen ook aan anderen wilt laten zien, vinden wij dat leuk. Op al onze materialen zit copyright en auteursrecht. Dat wil zeggen; je mag ze niet door verkopen.

Het korte antwoord is: er zitten zes lessen in. Maar er is meer. Video's, oefeningen en ook kaarten en formulieren om je gesprek voor te bereiden.

Bediening online training

De meest voorkomende reden

  1. Je bent niet ingelogd: In dat geval zie je rechtsboven [Login]. Klik daarop om in te loggen. (Als er [loguit] staat ben je al wel ingelogd)
  2. Je hebt geen toegang. Je krijgt toegang tot een cursus nadat jij of je werkgever de training heeft ingekocht.
  3. We hebben een probleem. Mail ons of stuur een bericht

Deze training zou je binnen een uur kunnen doen.  Je hebt er meer aan als je dat in delen doet omdat je tussendoor gelijk aan de slag kunt en kunt oefenen met de kennis en tips die je hebt opgedaan.

  1. Als je nog niet in een les zit klik je op [Mijn Pagina]. Klik dan op de cursus die je wilt openen. Na het klikken krijg je een overzicht van alle lessen. Daarin kun je op elke les of toets klikken.
  2. Als je al wel in een les zit zijn er twee mogelijkheden. (a) Je kunt ook daar in het overzicht met alle lessen klikken. (b) Onderaan de les is er altijd een knop die de volgende les of toets voor je opent.

Het Goede Gesprek voor leidinggevenden

De training voor het Goede Gesprek levert je op:

Deze training zou je binnen een uur kunnen doen.  Je hebt er meer aan als je dat in delen doet omdat je tussendoor gelijk aan de slag kunt en kunt oefenen met de kennis en tips die je hebt opgedaan.

Je leert hoe je gesprekken met medewerkers zo voert, zodat jij en je medewerker er echt iets aan hebben. Daarbij laten we je zien hoe je medewerkers een actieve rol in de gesprekken laat innemen. Voor meer informatie ....

We reiken je de nodige materialen aan in de training. Bijvoorbeeld de kaarten voor het goede gesprek. Wij hopen dat je die ook aan medewerkers geeft. Als je materialen ook aan anderen wilt laten zien, vinden wij dat leuk. Op al onze materialen zit copyright en auteursrecht. Dat wil zeggen; je mag ze niet door verkopen.

Het korte antwoord is: er zitten vijf lessen in. Maar er is meer. In les drie zitten vijf delen en er zijn ook nog praktijktoetsen.

Nieuw!

het Goede Gesprek voor leidinggevenden

Dit is de online training voor gesprekken met medewerkers. Maak gesprekken met medewerkers leuk en belangrijk. Je krijgt in 5 lessen een stappenplan aangereikt waar je gelijk mee aan de slag kunt. Gebruik de tips om gelijk aan de slag te gaan.

Werken met STAR

Het STAR interview

Voor iedereen die sollicitatie interviews houdt. Leer objectief interviewen waardoor je een sollicitant goed kunt beoordelen. Deze cursus doe je voor beter interviewen, goede gesprekken en betere sollicitanten.

Nieuwst!

het Goede Gesprek voor medewerkers

Met een beetje voorbereiding haal je veel meer uit de gesprekken met je leidinggevende. Hierdoor voer je gesprekken over zaken die jij belangrijk vindt en heb je gesprekken die je veel opleveren.